September 24, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ochrana osobných údajov

May 20, 2018

Ďakujem za Vašu návštevu na mojich stránkach, teší ma Váš záujem. Beriem ochranu vašich súkromných údajov vážne a chcem, aby ste sa pri návšteve mojich internetových stránok cítili dobre. Ochrana Vášho súkromia pri spracovaní osobných údajov je pre mňa dôležitou záležitosťou, ktorú pri mojich obchodných procesoch beriem na vedomie.

 

Zoznámte sa, prosím s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov).

Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy týchto webových stránok, spracovávam v súlade so Zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. 

 

Kto je správca vašich osobných údajov

 

Správca osobných údajov som ja - Ing. Dana Arvay. Matka na materskej. Vaše údaje - email, meno, prípadne telefónne číslo, ktoré mi napíšete v rámci vášho odkazu v Kontaktoch, alebo v našej ďalšej komunikácii, teda ďalej uchovávam iba a výlučne iba ja.

 

Právo na informácie

 

Na požiadanie vám podľa možnosti obratom a písomne oznámim, či a aké osobné údaje mám o vás zaznamenané. Pokiaľ by napriek mojej snahe o správnosť a aktuálnosť údajov boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravím.

 

Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na dvorakova.dana(zavináč)gmail.com, kde som vám k dispozícii nie len v prípade žiadosti o informácie, ale i v prípade podnetov alebo sťažností.

 

Kódex ochrany údajov

 

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

 

Keď navštívite moju webovú stránku, zaznamenávajú naše webové servery štandardným spôsobom IP adresu, ktorá vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej nás navštívite, webové stránky, ktoré u nás navštívite, a tak isto dátum a dĺžku návštevy. Osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď mi ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci odkazu, registrácie vo firme doTerra, z Facebooku a mojej Facebookovej stránky Voňavé šperky Apple´s a esenciálny oleje, priamo emailom, alebo osobného stretnutia.

 

Bezpečnosť

 

Ja osobne prijímam všetky technické, organizačné a bezpečnostné opatrenia, aby som chránila vaše údaje proti manipulácii, strate, zničeniu a zásahu nepovolaných osôb. Bezpečnostné opatrenia sa s vývojom technológií neustále zlepšujú.

 

Použitie a postúpenie osobných údajov

 

Používa vaše osobné údaje na informačné účely, zákaznícku administratívu, na ankety a akcie týkajúce sa produktov a na marketingové účely vždy len v takom rozsahu, aký je k tomu potrebný.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom nasleduje len v rámci záväzných právnych predpisov. 

 

Aké osobné údaje spracovávam

 

Na marketingové účely spracovávam nasledujúce kategórie osobných údajov:

  • Základné identifikačne údaje – meno, prípadne fakturačné údaje (adresa, názov firmy, IČO).

  • Kontaktné údaje – emailová adresa, telefónne číslo.

  • Dátum narodenia - v prípade registrácie do firmy doTerra

  • Súbory Cookies – malé súbory umiestnené na pevnom disku vášho počítača, vďaka ktorým je možné vás identifikovať ako jednotlivca v rámci prehliadaných webstránok, aby sa webstránky mohli prispôsobiť na mieru a zapamätať si vaše preferencie. Používanie cookies môžete deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

  • Informácie o čítaní článkov, prípadne využití produktov a služieb – aké články na mojom blogu vás najviac zaujímajú, aké produkty alebo služby ste si odo mňa zakúpili v minulosti, a pod.

Ako dlho sa budú vaše údaje uchovávať

 

Súhlas udeľujete na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 10 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď váš súhlas odvoláte. Ak nie ste, ani sa nestanete mojím zákazníkom, váš súhlas bude v platnosti 10 rokov od udelenia alebo do momentu, než ho odvoláte. Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané.

 

Kto môže mať k vašim údajom prístup

 

K vašim osobným údajom nemá nikto iný prístup okrem mňa. Jedinou výnimkou je členka Diamantového klubu doTerra, ktorá v čase akcie Diamantového klubu robí registrácie (a má teda od vás všetky registračné údaje). Títo sprostredkovatelia sú v každom prípade tiež povinní dodržiavať striktné pravidlá ochrany osobných údajov.

 

Možnosť odhlásenia

 

Chceme vaše údaje používať k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich produktoch a službách, prípadne zistiť váš názor na ne. Účasť na takýchto akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme mohli údaje podľa toho zablokovať. V prípade e-mailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odhlasovacieho odkazu uvedeného v päte každého emailu.

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov

 

Prehlásenie predávajúceho:

 

Ing. Dana Arvay sa zaväzuje plne rešpektovať dôverný charakter Vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadávate v kontaktnom formulári na mojej web stránke alebo priamo mailom, smskou, telefonátom, či odkazom cez Whatsup, Messenger, Facebookovu stránku Voňavé šperky Apple´s a esenciálne oleje či môj profil na Facebooku Dana Arvay, sú pre Vašu identifikáciu ako kupujúceho. Používam ich k realizácii celého obchodu alebo registrácie vo firme doTerra, identifikácii Vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s Vami.

Vaše detailné osobné dáta a údaje o nákupoch sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

 

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu:

 

Vyplnením kontaktného formulára súhlasí osoba/klient/kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do mojej databázy, ako správcu, a s ich následným spracovaním prostredníctvom spracovateľa (mňa) pre marketingové účely a obchodné oznámenia prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa zákona  č. 122/2013 Z.z., a to na dobu do odvolania súhlasu. Odvolať svoj súhlas môžete kedykoľvek pomocou kontaktného formulára na web stránke, priamo emailom, smskou, správou cez akýkoľvek komunikačný systém.

Zároveň registrovaný dáva súhlas s tým, aby mu predávajúci (ja) zasielal informácie o pripravovaných akciách a ponuke svojich obchodných partnerov.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square